Mozarts Requiem voor Alle Zielen 2022

 

Wat is fijnere en troostrijkere muziek dan Mozarts Requiem? Utrecht vocaal ensemble Trajecti Voces zingt het op zaterdagavond 29 oktober in de Dorpskerk van Beusichem. Op het programma staat ook zijn Ave Verum. Zangers uit eigen gelederen nemen de solopartijen voor hun rekening. Wouter van Belle begeleidt het op het orgel. Het geheel staat onder leiding van dirigent Dirkjan Horringa. 

Het concert is een gedenkmoment voor de overledenen. Het is inmiddels de achtste keer dat dit project plaatsvindt. Er is alle keren veel belangstelling van het publiek geweest. Een volle kerk was steeds het gevolg. Het blijkt dat veel mensen behoefte hebben aan met mooie muziek en inspirerende teksten stilstaan bij een verlies.

Het concert duurde iets meer dan een uur. De entreeprijs is € 15. Het is aan te raden te reserveren.

Uitvoering

  • zaterdagavond 29 oktober 20:00
    Dorpskerk, Markt 14, Beusichem

Trajecti Voces m.m.v. Marianne van Houten, Angela Morsink en Joyce Vermeer, sopranen; Marleen van Reenen, alt; Joppe van Hulzen, tenor; Roeland Gerritsen, bas. Wouter van Belle bespeelt het Witte-orgel in Beusichem. Dirkjan Horringa dirigeert.

Trajecti Voces m.m.v. Marianne van Houten, sopraan; Jannelies Vermeulen, alt; Laurent Nadal, tenor ; Roeland Gerritsen, bas.